Kurser och seminarier

Vi erbjuder öppna och företagsinterna kurser som innehåller allt från en generell kompetenshöjning till de specifika färdigheter som behövs inför viktiga förhandlingar. Vi garanterar att deltagarna får med sig kunskaper som de kan använda i den dagliga verksamheten.

Kurserna bygger på ett välbeprövat koncept och erfarenheter från 1000-tals olika förhandlingar och företag. Sedan 1975 har över 30 000 kursdeltagare utbildats av Förhandlingsakademin. Vi utbildar alla runt förhandlingsbordet - såväl projektledare, inköpare, säljare, som företagsledare. Förhandlingsakademin genomför kurser världen över och på olika språk.

Företagsinterna kurser

Om ni är fler än 4-5 personer som vill utbildas är det bättre att välja en internutbildning där innehåll, omfattning och case kan specialanpassas efter era behov och önskemål. LÄS MER »

Öppna kurser

I samarbete med ledande kursarrangörer erbjuder vi öppna kurser. Vi genomför även förhandlingsträning i många ledarskapsutbildningar. Kontakta oss för mer information.

Pedagogik

Om en kurs är bra avgörs av om deltagarna fått med sig användbara kunskaper som de kan använda i den dagliga verksamheten.

  • Våra uppdragsgivare kommer oftast tillbaka, de har sett hur den investering de gjort återbetalt sig på kort tid.
  • Våra kurser bygger på 35 års erfarenheter - inte bara på teorier
  • Våra konsulter arbetar med förhandlingar i det verkliga livet, de är mer än "bara" lärare.
  • Vår pedagogik är väl utprövad och bygger på en upplevelsebaserad pedagogik.
  • Rollspel ingår som ett viktigt moment för att träna deltagarna.

LÄS MER »